2011. június 30., csütörtök

Békés Pál: A Félőlény - Jelenlegi ára: 1 960 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A FélőlényA könyv listaára: 2390 Ft. Leírás:
A meseregény színhelye, a Kiserdő egykor a felhőtlen örömök vidéke volt. Árnyat adó tölgyek vigyázták legszebb pontját, a tisztást, ahol gyakorta összefutottak egy kis teázásra, vidám eszmecserére az erdőlakók. Porhany, a kis vakond, Rakonc, akinek mindenkori tiszte volt gúlába rakni a szétgurult mikket-makkot, a fák koronáját kis fűrészével formálgató Csupán és a többiek azonban már régóta kerülik a tisztást. Erdejükbe szörnyek költöztek félelmetes vijjogásuk, meg a kiszáradt fák, a fölperzselt tisztások adnak hírt jelenlétükről. Vándorbotot farag magának a bús Csatang, és útra kél, aki meg marad, annak szívébe beköltözik a félelem. Közöttük van a tölgyfa mélyén élő, tudós Félőlény is, akinek zegzugos odújában minden szeglet, sarok mennyezetig van rakva könyvvel. Ezekből mesélt a tudós lakó hajdanán társainak, de most ablak, ajtó bedeszkázva láncok, pántok és keresztrudak adnak hírt a könyvek tulajdonosának lelkiállapotéról. Ám a tudás e tárházában mégis nagy erő rejtezik, mert minden könyv minden meséje egyben egyezik: a történet végén győzni kell a jónak. Ezért lesz azután a Félőlény szálka a szörnyek szemében, hiszen jól tudják, hogy polcán a kincsek reményt kínálnak a csüggedt erdőlakóknak. utálat és rettegés tárgya a Félőlény könyvtára a szörnyek szemében Irodaszörny, Belső Kongó (aki ravasz átmenet a külső és a belső rém között), a legkomiszabb szörny, Nagy Tökély (aki fülel a Nagy Tök Éj névre is), meg a többiek teljes erejükkel Félőlény ellen fordulnak. Ám amikor a könyvtártulajdonos szembesíti őket tudományával, a négyfarkú, tányér fülű, a kukkoló berregény, a sok közrém - vezérkarukkal együtt - végül is megfutamodnak, a kezdetek kezdetén reszkető Félőlény helyett pedig a mese végén előttünk áll: Élőlény. A meséskönyv lapjain Rényi Krisztina rajzaival kelnek életre a karakteres kis figurák, akik jócskán megszívlelendő üzenet hordozói. Sok groteszk ötlet épül be parabolisztikus történetükbe, amel y első jelentés szintjén - a 6-8 éveseknek ígér vidám perceket, ám második olvasata akárcsak sok Lázár Ervin mese vagy Saint-Exupéry A kis hercege - a nagyobbakhoz is szólhat. ISBN: 978-963-11-8780-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 960 Ft

Az aukció vége: 2011-07-05 13:50
. Békés Pál: A Félőlény - Jelenlegi ára: 1 960 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése