2011. december 24., szombat

Pszichológiai rendellenességek gyermekkorban - Jelenlegi ára: 700 Ft

Ha van kedve és egy kis ideje nézzen be hozzánk! Nagyon sok érdekes könyvel  találkozhat elérhető áron! 6000 Ft felet a posta költséget  mi álljuk!! Személyes átvétel esetében mi Viszük a könyvet otthonába Budapesten.
Személyes átadás , VI ker. Nyugati pályaudvar nagy postától 2 percre. A postázásnál a postaköltség a vevőt terheli. Átutalás után 48 órán belül küldjük a kiválasztott könyvet (könyveket).
Licitálás, vásárlás előtt ezeket, kérjük figyelembe venni.
Köszönjük hogy benézet hozzánk.
Ranschburg Jenő
Pszichológiai rendellenességek gyermekkorban
A pszichikus funkciók, a lelki élet rendellenességeivel nem csupán az orvosok és a pszichológusok, de a pedagógusok és a szülők is számos alkalommal találkoznak. Hogy felismerhessük és kellő megértést tanúsíthassunk, és a segítséghez vezető utat is fölleljük, nagy vonalakban ismernünk kell a kórlélektan alapvető fogalmait, összefüggéseit. Ranschburg Jenő arra vállalkozott, hogy átfogó igénnyel bevezesse olvasóit e terület problematikájába, illetve tájékoztasson a nemzetközi szakirodalomban található legfrissebb felismerésekről. Könyvének főbb fejezetei: a biológiai alapfunkciók zavarai; ritmikus motoros rendellenességek; a nemi szerep és a nemi identitás zavarai; a pszichoszomatikus zavarok; a tanulás zavarai; neurózisok; a hangulat rendellenességei; súlyos mentális zavarok (az autizmus) stb.
Ajánljuk a pedagógusok, a szülők, a gyermek- és ifjúságvédelmi szakemberek, egyetemi és főiskolai hallgatók és mindazok figyelmébe, akiket érdekel a pszichológia.



Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-12-31 10:29
. Pszichológiai rendellenességek gyermekkorban - Jelenlegi ára: 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése